29 Haziran 2021 Salı


En İyi Filmler Listesi-Önerileri:

Kara Şövalye:

Sanırım en sevdiğim film bu. Sebebi Heath Ledger'ın canlandırdığı "Joker" karakteri. En sevdiğim karakter diyebilirim. Film mükemmel ve IMDB puanı olarak da gayet yüksek bir puan (9.3). Herkese tavsiye ederim.

Konu olarak bakarsak hepimizin bildiği Batman karakteri başrolde ve düşman olarak Joker'den bahsediliyor. Çok çok güzel bir aksiyon filmi. 1000 kere de izlesem sıkılmam. Can sıkıntısında açıp izlenebilecek bir film.








Esaretin Bedeli:

-IMDB'de dünyanın en yüksek puanına sahip film. (Puan: 9.5) Çok güzeldi. Özellikle sonuna bayıldım herkese tavsiye ederim. Çok güzel bir konuyu ele almakla birlikte heyecanla izlemenizi sağlıyor.

Konu olarak bakarsak yanlış bir anlaşılmada katil zanlısı olarak görülen ve kendini savunamayıp hapse atılan bir adamın hapishane hayatını ele almakta. Değişik hapishane anıları ile çok güzel bir film. Kitaptan uyarlama. Herkese tavsiye ederim...











Yıldızlararası:
 
Mükemmel ötesi bir film. İzlediğimde hayran kaldım. Müzikleri de aynı şekilde harika. Yine sonuna hayran kaldım fakat çok ilginç ve güzeldi.

Konu uzaya yolculuk yapacak bir babanın yaşadıklarını anlatıyor. Fakat kızı ve oğlu dünyada. Kızı gitmesini hiç istemez fakat baba gider. Ancak bir sorun vardır, dünyadaki zamanla uzaydaki zaman dilimi farklıdır yani uzaydaki bir dakika ile bir yıl veya bir saat fark olabilir. Çok heyecanlı bir film. Kesinlikle tavsiye ederim.






Marvel Filmleri:

Marvel filmlerini hiç denemeyenlere tavsiye ediyorum harika filmleri var. Özellikle son çıkardığı " İnfinity War" ve " End Game" filmleri. İkisi birbirinin devamı. İnfinity War ilk filmi kesinlikle izleyin. Mükemmel. Marvel'a bir başladığınızda devamını da izlemek isteyeceksiniz.






Wall-E:

Oskarlı ve çook güzel bir film. Birçok ödül kazanmakla kalmayıp her yaştan insanın izleyebileceği bir film de oluyor. 100 kere falan izlemiş olabilirim fakat hala izleyebilirim.

Konu olarak bakarsak özellikle de şu dönemde herkesin izlemesi gereken bir film.
Dünyadaki tüm insanlar uzayda koskocaman bir gemide her isteği yerine gelecek şekilde obez olarak yaşıyor çünkü dünyayı mahvetmiş durumdalar. Yaşam yok. Canlı yok. Ama Wall-E var. Olay da dünyada bir bitki bulması ile başlıyor. Ve tabii ki de insanlar bunu tespit edip istiyor.  



                                                                                                  N/A/A



























Belalı Mıyız? . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates