21 Temmuz 2021 Çarşamba

Simpsonlar'ı hepimiz biliriz. Tam olarak ne olduğunu bilmeyenler bile ismini veya karakterleri bir yerden ya görmüştür ya da duymuştur.
Bilmeyenler için, Simpsonlar bir çizgi film. "The Simpsons" diye geçmekte.
Peki bunlar birer kahin mi? Sebebi eski çizgi filmlerinde anlatılan veya gösterilen bazı olayların şimdiki zamanlarda gerçekleşmeleri. Nasıl olduğu tahmin edilmese de ilgi çekici ve tuhaf. Bu da onları ünlü ve bilindik yapıyor.
İşte Simpsonların tutan kehanetleri:


1. Trump'ın Başkan Olması




 


























2000 yılında yayınlanan bu bölümde, Gelecekteki ABD başkanı olan Lisa'nın bir konuşmasında başkan Trump'dan enkaz devraldığını söylemekte. Ancak Donald Trump 8 Kasım 2016 tarihinde yapılan oylamada başkan seçilmiştir. Trump'ın başkanlığından sonra bu bölümden dolayı kadın bir başkan seçileceği teorisi de vardır ancak tutmamıştır. Çünkü şimdiki ABD başkanı Joe Biden'dır.





2- Siegfried ve Roy İsimli Ünlü Kaplan Terbiyecilerine Bir Sibirya Kaplanı'nın Saldırması



Bu olay da tam 10 yıl sonra gerçekleşti. 2003'te Las Vegas'taki bir gösterilerine çıkardıkları Sibirya Kaplanı, Roy'a saldırarak boynundan yaralamıştı.





3- Koronavirüs













Bundan da tam 28 yıl önce Çinli insanların tüm dünyaya bir virüs bulaştırdığı hakkında bir bölümleri vardı. Fotoğraflardan da gördüğünüz gibi bu de büyük bir tahmin gibi görünüyor.


4- Aşı Olana Dondurma
















Rusya'da bir aşı merkezinin insanlara Koronavirüs aşısı olanlara bedava dondurma vereceği haberini de öncelerden bilmiş gibi durmakta.




5-Yemin Törenindeki Benzerlik















2000 yılında yayınlanan bu bölümde "Bart to the Future'da," Lisa Simpson'ı Amerika Birleşik Devletleri Başkanı olarak tasvir edilmişti. Ve boynunda inci bir küpe ve kolye ayrıca mor bir kıyafet giymişti. Ve yakın zamanda Joe Biden'ın ve Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in yemin töreninde de neredeyse aynı giyindiklerini görebilirsiniz.



















                                                                                                                            N/A/A




Belalı Mıyız? . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates